محقق و عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات تربیتی گفت: بیایید با آغوش باز از بازگشایی مدارس استقبال کنیم و در این روند رایزنی ها و مداخلات اصلاحی انجام دهیم. تعطیلی طولانی مدت مدارس می تواند منجر به نابرابری شود. و برای افزایش شکاف یادگیری. در میان دانش آموزان
حیدر تورانی در گفت وگو با ایسنا، وی با اشاره به از سرگیری آموزش حضوری در مدارس با تصمیم اخیر ستاد ملی تاج و تخت گفت:
وی افزود: کاهش یادگیری در طول زمان و بدون اقدام اصلاحی به طور فزایندهای پیچیده میشود و زمانی که دانشآموزان به دلیل تعطیلی مدارس آموزش از راه دور بیکیفیت از آموزشهای اولیه غافل میشوند، در حال حاضر دانش و مهارت اولیه وجود ندارد. بازگشایی، باید کاری انجام شود. . بر روی آنها ساخته شود، به همین دلیل بازگشایی شخصی مدارس ضروری است.
محقق و عضو هیئت علمی موسسه مطالعات آموزشی گفت: بر اساس گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در سال 2021، بیش از 188 کشور در سراسر جهان مدارس را تعطیل کرده اند و زندگی بیش از 1.6 میلیارد کودک، نوجوان و آنها وی گفت: «اگرچه تعطیلی مدارس برای کاهش این بیماری همهگیر و محافظت از کودکان و اطرافیان آنها ضروری به نظر میرسد، اما روند یادگیری کودکان را نیز مختل کرده است.»
افزایش تعداد نوجوانان دبیرستانی که به حداقل سطح عملکردی «خواندن» و «ریاضی» نرسیده اند.
تورانی افزود: بر اساس مطالعات جهانی، سهم نوجوانان دبیرستانی که هنوز به حداقل سواد عملکردی در خواندن و ریاضی نرسیدهاند، از 40 درصد قبل از همهگیری به 50 درصد افزایش مییابد. همچنین 24 میلیون کودک از مهدکودک تا دبیرستان ممکن است هرگز به مدرسه باز نگردند.
یادگیری مشروط بر اساس سرمایه گذاری والدین
وی همچنین چالش حضور و مشروط کردن آموزش و یادگیری دانشآموزان را با توجه به زمان و سرمایهگذاری اولیا عنوان و خاطرنشان کرد: با تعطیلی مدارس و گذر به آموزش آنلاین، سیستمهای آموزشی با چالش فراوانی مواجه شدهاند، پدیدهای که « یادگیری تابستانی» مرتبط است و به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.
محقق و عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات تربیتی افزود: این پدیده نشان می دهد که در نبود مدرسه، بچه ها مهارت ها و شایستگی های خود را از دست می دهند. این کاهش یادگیری با وجود یک محیط اقتصادی و اجتماعی بد تشدید می شود و بنابراین یادگیری در خانه به زمان صرف شده توسط والدین برای آموزش، مهارت های شناختی و غیرشناختی والدین و منابعی که می توانند در فرآیند تدریس سرمایه گذاری کنند بستگی دارد.
وضعیت افتضاح «زمان تدریس» دانش آموزان
تورانی با اشاره به کاهش زمان آموزشی در کشور گفت: تعطیلی طولانی مدت مدارس می تواند نابرابری ها و شکاف های یادگیری را در بین دانش آموزان افزایش دهد. در حال حاضر کشور ما یکی از حدود 80 کشور شرکت کننده در تیمز است و پرلز کوتاه ترین دوره آموزشی را دارد. زمان و در بحران کرونا این زمان تمرین بدلیل تعطیلی حضوری آموزش بدتر شد.
وی در ادامه از این دیدگاه انتقاد کرد که «برخی معتقدند ویروس کرونا فقط در مدارس لانه کرده و منتظر طعمه است». و روی پا فشار دهید، نه برعکس. این در حالی است که در بازگشایی مراکز تجمع و حتی در حال حاضر با رفع تمامی محدودیت های ترافیکی و ازدحام که در پذیرایی، زیارت، ورزش، دیدارهای خانوادگی، زنگ و آژیر تصور می شد، اعتراضی نسبت به ویروس کرونا ابراز نشده است.
استقامت غیرحرفه ای و ابراز همدردی بی رحمانه راه حل نیست
محقق و عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات تربیتی خاطرنشان کرد: زمان رفتن دانش آموزان به مدرسه حتی در شرایط نامشخص و تصور حوادث، بحران ها و بیماری های نوپدید هیچ گاه زود نیست و باید همیشه بازگشایی را هدف گرفت. شفقت بی رحمانه راه حل نیست، و لوکوموتیو یادگیری را یک مرحله در یک زمان به پیش برده است. بیایید با آغوش باز استقبال کنیم و بازگشایی مدارس را در آغوش بگیریم و رایزنی ها و مداخلات اصلاحی را در این روند انجام دهیم.
تورانی ادامه داد: نباید به اصطلاح آب را پشت سد نگه داریم و سوراخ ها و دریچه ها را باز کنیم و با نظارت بر حرکت آب، هر گونه مانع از جلو را برطرف کنیم و شانس سبقت را برای غلبه بر نیروهای دلسرد افزایش دهیم. آنوقت آب خودش راه های ورود و راه هایش را می شناسد، باز شدن مدارس امروز مانند دوچرخه سواری است، برای حفظ تعادل و سقوط نکردن باید حرکت کرد.
وی افزود: البته رویکرد من به بازگشایی مدارس و آموزش حضوری به معنای کنار گذاشتن تجربیات و آموزههای آموزش مجازی در فضای دیجیتال نیست، بلکه در پاسخ به افرادی است که همچنان بر نبود حضوری اصرار دارند. -روبرو شدن. – آموزش حضوری به دلایل واهی و غیرمنطقی.
انتهای پیام/
sorces